Förrädare


Ser du någon Kalle på den här bilden? Jag gör det då inte. Det är för att Kalle är en riktig Judas. Det går nämligen hand i hand det där. Att sätta kniven i ryggen på Jesus och att svika mig och Kevin, det är två sidor av samma mynt.

Hörru, Kalle. Du är så jävla lat, hör du det? Lat är vad du är. Din latmask.


image1

Jaha-nähä-jaha

Fan - Att blogga är svårare än det ser ut, jag var av den bestämda åsikten att det där med en blogg är ju en fånig grej, detta av två anledningar:
 
1) Vem som helst kan skriva om sitt liv
2) Ingen är det minsta intresserad av just ditt liv
 
Men sen insåg jag att jag tamejfan är lite smått intresserad av mitt eget liv och började reflektera över detta. Mina tankar tog en lång omväg men jag kom till slut fram till att jag var sugen på en Capricciosa, inte någon mexikansk pizza, det är djävulens påhitt.
   Ja just det, något om att det kanske vore en intressant självinsikt att skriva ner sina tankar Om tio år kan jag gå tillbaka och ta reda på om det verkligen var bättre förr.
   Förresten, om det är framtida mig som läser det här nu och du börjar närma dig 30årsåldern och du tycker att det faktiskt var bättre förr  är det hög tid att du synar ditt liv jävligt noga, för det här var fan inte alls vad vi hade tänkt oss. Skärpning. 

Fyra paragrafer osammanhängande poetiskt nonsens senare (som ligger i ett separat dokument i papperskorgen och ångrar sin kortvariga existens) gick jag ner till pizzerian.

Ps.
Dagens citat: Han var vilsen i sina tankar... det var outforskat område.

RSS 2.0