"Begagnande sanitetsbindor"

Alltid fascinerats över de där små lådorna man hittar på toaletten. Självklart inser jag att begagande i det här sammanhanget bara betyder använda. Men är inte det att göra det hela lite övertydligt? Tror de att folk skulle lägga oanvända bindor i den där lådan om det bara stod "Sanitetsbindor" ? Som att det vore en liten nödlåda som man kan fylla på om man känner att man fått med sig lite för många bindor.

Tänk om det där misstolkades helt. "Fan, nu sprutar det lingonsaft utav bara helvete där nere och jag har inga bindor med mig." och så kollar hon sig omkring lite desperat och  ser den där lådan. Praise da lord, här finns ju begagnade bindor! Jag köpte en begagnad cykel i somras, och det gick ju bra."

Haha. Kan ni tänka er?

Hahaha.

Modersinstinkter

Min blogg mår inte så bra. Loggar jag in på blogg.se ser jag 37 av ~350 inlägg, mitt lilla barn är sjukt. Detta känns inte alls bra, klart man blir orolig. Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig, vad som än händer.

Historiska händelser

Har precis betalat en faktura, nu sitter jag och surfat runt på Swedbank i brist på annat att göra. Jag kan se aktuella händelser och sådant tjaffs. Kan väl vara bra, antar jag. Men så hittar jag en annan knapp. "Historiska händelser", det är alltså inte händelsehistorik eller så. Vi snackar riktigt HISTORISKA HÄNDELSER.

Där kan jag se att 1000 kronor piper iväg från något av mina sparkonton varje månad, fan vet vart. Minst sagt historiskt. Ligger väl där uppe bland historiska händelser som upptäckten av elektricitet och månlandningen.


CSN

Jag sitter på jobbet och behöver logga in på CSN. Kruxet här är att jag inte kommer ihåg min kod, som jag har uppskriven hemma. Som tur är, tänkte jag, har CSN en funktion som gör att man kan få en ny kod direkt i mailen. Det hade ju varit kanoners, toppenpoppen och klockers, om jag bara kan få det där mailet någon gång. Och min gamla kod har de såklart avaktiverat.

Jag är utan kod, kodlös. Jag står utanför samhället, utelåst.


Idag är det fredag

och ölen kostar 15 kronor.

Kanske...

Kanske menar hon att Jesus dog för våra synder, utav sin kärlek till oss. Således kan kärlek döda vem som helst? TILL OCH MED JESUS? Å andra sidan, sätter du 1000 apor i ett rum ska du se att någon spikar upp sig på ett kors förr eller senare.

Roliga kunder

Jag: Välkommen till Adecco, Alexander.
Kund: Ja hej, har du Madeleine där?
Jag: Hon är mammaledig.
Kund: Jaha, är hon det, vad trevligt. Det är nämligen så här, hennes son ska spela en handbollsturnering nu men han har inte dykt upp och jag skulle behöva få tag i henne. Annars kan vi behöva lämna w/o.
Jag: Det var beklagligt. Jag har...
(avbryter)
Kund: JO MEN DU! Nu hittade jag ett annat nummer här. Häj, häj. Tack, häj.

Le sigh.

Jag förstår inte

Den där låten går på radion nu,  "Don't you know love is stronger than Jesus, don't you know love can kill anyone. "Kan vi ta livet av Jesus med kärlek? Vad menas? Jesus älskar ju alla guds barn, sägs det Önskar han livet ur oss?

Fan vad jag hatar den där låten. Om jag bara älskade den istället kanske den skulle dö ut lite snabbare.


Dagens outfit

Satt länge och klurade på den. Steg upp klockan tre i morse och letade igenom smutshögar på golvet. Blåjeans och en uppknäppt skjorta? Kavaj och hela köret? Kavaj. Helt klart.

Jag plockade till och med fram finbyxorna. Man känner sig förbannat vuxen då, visst gör man?

Jag gillar att leka vuxen.

Vinst!

Det finns många fördelar med att vara först på kontoret. För det första så finns det bara ett fåtal bra kaffekoppar. Det vill säga koppar som rymmer mer än en espresso. Jag avskyr kaffekoppar som är för små, de är djävulens påhitt och jag vill inte beblanda mig med dem.

Hittade en hyfsat fräsch banan, också.


Rutiner

Det är konstigt det där med rutiner, hur de fastnar liksom. "Vad brukar jag göra på jobbet?", tänkte jag när jag slog mig ner. Innan jag hann tänka längre hade jag redan kollat mailen, tre bloggar, mina kontoutgifter och surfat in på aftonbladet.se. Ingenting intresserar mig, precis som vanilt. Bara rent slösurfande. It's good to be back!

Sen bloggade jag själv, så klart. Datorn jag sitter vid minns min inloggning, "Nä-men, vad trevligt!", säger jag för mig själv och sätter mig och skriver.

GOD MORGON!

Nu är det i alla fall morgon. Det är jag fullkomligt, ett hundra procent, bibliskt övertygad om.

Precis kommit till jobbet, jag är tidig. En gammal kollega uttryckte genast sin förvåning. Såg ut som hon hade sett ett spöke som aldrig uppenbarar sig före klockan åtta.

God...

Nu är det den där odefinerade tidpunkten på dygnet igen. Den där tiden då en välmående, sund och vettig människa inte borde vara vaken. Jag antar att jag inte är något av ovanstående.

Nu lämnar jag boet

Jag har ett jobbigt blåmärke på min höft. "Hur kommer det sig?", undrar ni, eftersom ni bryr er om mig. Jo, jag har legat och tejpat fast täckpapper på golv i flera timmar. "Varför då?", undrar ni återigen och sätter huvudet på sne.
Därför att lägenheten ser rätt dassig ut just nu och det ligger definitivt i mitt intresse att måla om.

"Vaddå lägenhet?!".


Jaja, gör inte i brallan nu, jag ska bara flytta lite grand. Vi ses på Gullmarsplan.

Jobbigt

Visst är det jobbigt när en kväll som inte borde ha varit annat än en sprudlande fontän av glada tankar mynnar ut i ett jitter av överanalyserade och depressiva skärvor till teorier. Långt ifrån fullbordade, mer likt en näve nyplanterade frön som inte kommer att se solljus någonsin mer igen. De i väntar på den gryning som aldrig komma skall.

Exklusiv intervju med Meidi

Alex: Var bor du på internet?
Meidi: http://meidi.nu

Alex:
Om du fick välja en superhjältekraft att ha, vilken skulle det vara?
Meidi: Att resa i tiden.

(tystnad)

Meidi
: Säg något då.

Alex: När du installerar dina toalettpappersrullar, monterar du dem så att pappret rivs av ovanifrån eller underifrån?
Meidi: Ovanifrån. Får jag gå nu?

Alex: Fascinerande. Och om jag var hemma hos dig och öppnade ditt kylskåp, vad skulle jag hitta?
Meidi: Jag hatar dig.

Vem är jag?

Tråkigt? Funderar du på vem du egentligen är? Vad ska du göra med livet? Få svar på allt detta genom att Googla  "namn + är"

Alex är bäst!
Alex är ännu sur
Alex är gammal och paranoid
Alex är bakis
Alex är dryg
Alex är död
Alex är en mobbare och en idiot
Alex är en fin människa


Kanske finns det hopp för Alex, ändo.

God morgon

Det var ett ovanligt beskt kaffe idag. Jag läser lite i min bok och tar en klunk till. Har gett upp allt hopp och alla illusioner vanföreställningar om att få någon sömn i natt.

Nu är det dags att få arslet ur vagnen. Nu klär vi på oss. Tar oss i kragen och sparkar den här dagen så hårt i juvelerna att den viker sig dubbelt och ångrar sin ömkliga existens. Måtte någon överjodisk varelse eller kosmisk kraft få detta gråa jordvarv att skynda på.

RSS 2.0