God jul!

"Du tar så mycket skit
spolar ner och sväljer bit för bit
tänk om du kunde uppleva njutningen jag får
när jag tar i från mina tår"


En julhälsning från min bror till toaletten.

Evolution

Mänskligheten har kommit långt sedan vi plundrade, mördade och våldtog varandra. Visst, det händer fortfarande, men inte i lika stor utsträckning. Så läser jag detta och känner att nu, äntligen, har hundratusentals år av evolution kulminerat i någonting så extraordinärt att jag är alldeles förstummad. En ny generation supermänniskor.

Min samling

Gick ut i köket för att göra något. Någonstans mellan kylskåpet och diskbänken började jag undra för mig själv vilken dag det är. Det är fortfarande oklart var den tanken kom ifrån, men jag stannade upp och funderade en stund. Så småningom spelade det ingen roll längre; jag hade glömt bort vad jag skulle göra i köket och alla tankar hunnit rinna ut i sanden.

Nu sitter jag här och samlar damm igen, min samling växer och jag hyser inget medlidande med mig själv. Vid det här laget har jag redan förlikat mig med nostalgin -- i ett försök att främja likgiltigheten och bana väg för apatin. Och så en alvedon på det.

En undran

Sjuk. Febrig. 39-någonting grader. Nu sitter jag här och samlar damm.

Ibland undrar jag varför jag måste bo i ett land beläget så ohälsosamt nära nordpolen.

En kort grej, bara

Detta har gnagt på mig ett tag nu. För en vecka sedan fyllde jag år och ställde till med kalas. Det var en massa folk här och ibland är det svårt att ha koll på alla. Ni vet hur det är. Plötsligt kommer någon fram till mig och säger, "Alex, någon har spytt i din säng"

Ganska vidrigt, eller hur? Ett par frågor cirkulerade i mitt huvud just då. Hur lyckas man spy i någons säng? Kom spy-reflexen som en blixt från klar himmel? Så snabbt att det var omöjligt att ÅTMINSTONE böja sig fram och lägga pizzan på golvet? Tydligen.

Framförallt har jag inte hört något sedan dess, ingenting alls. Om jag av någon otänkbar anledning skulle bli så redlöst full att jag häver upp mitt magsäcksinnehåll med tillhörande galla på någons kudde skulle jag ÅTMINSTONE be om ursäkt.

Vad är det för jävla skitstil?

Nej men!

Det var inte igår, hur har ni haft det?

Äh, vi kör på som om inget hänt. Vad säger ni?

RSS 2.0