Vilken lattjo liten pryl

MMS


Här har vi den rackaren, vilken förbannat rolig liten apparat. Den styr allt. Jag undrar om den inte kan fixa en kopp kaffe till mig också.


Kommentarer
Postat av: Alex Schulman

Ser hårt ut det där, är ju inte direkt bra för ditt personliga varumärke heller.

Krya på dig så kommer jag och Adam Alsing och hälsar på dig på torsdag, om vi har tur, jag är jäääävligt busy just nu, kändisar som vill ses i mitt sällskap osv.



FF

Alex

2008-06-12 @ 16:32:54
Postat av: Angleby

Det finns tillfällen när det är viktigare att vårdna kroppen än sitt personliga varumärke, Alex. Det borde du tänka på nästa gång du super dig jesuskristus full och spikar upp dig på ett kors.



Funderat på att köra någon PR grej för sidan föresten? Bröderna Schulman stöder hjärtsjuka. Det skulle kunna bli bra, jävligt bra.



Vi kanske ses på Torsdag då, ring gärna först, jag är jävligt busy själv. Ligger efter med både navelludds-pillandet och tumrullandet så jag har lite att ta igen under helgen.

2008-06-12 @ 17:48:29
URL: http://angleby.blogg.se/
Postat av: Alex Schulman

Jag diskuterade en ev. PR-grej med Calle och Pontus. Kanske skulle jag dyka upp på sjukhuset tillsammans med 15 Nordkoreanska akrobater och därifrån kunde vi kanske spåna på något att göra för 1000 apor, kanske något i stil med "Akrobater vs hjärtinflammation", men Pontus trodde inte att det vore bra för mitt varumärke (det är inte bra jag syns med uppkomlingar). Tyvärr måste du ha ett eget VIPrum på minst två av Stockholms finest när det kommer till innekrogar för att jag ska kunna vistas tillsammans med dig offentligt.



Krya på dig

Alex den störste

2008-06-12 @ 18:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0